• Dhukungan telpon + 86-757-2929 0756    anny@jcfurniture.cn

Babagan awake dhewe

3 (2)

Foshan Jiangchang Furniture Co., Ltd

Foshan Jiangchang Furniture Limited wis 6 taun pengalaman ing hotel Furnitur, pesta lan ngembangaken Furnitur ruangan, produksi lan dodolan. Produk kita kalebu: Chiavari Banquet kursi meja Banquet dhingklik Sofa Kursi nutupi kain Tabel dhingklik Roh Mobile tataran dhingklik Plastic Tabel Plastik, kursi trolley .Raja.

We kudu 8 wong tim dodolan. Mangga aran gratis kanggo hubungi karo kita langsung, dening E-mail utawa telpon. Kita bakal nanggepi sampeyan ing pisanan. Kita ajeg usaha kanggo entuk paling liwat pembangunan training pegawe internal liwat Manajemen tingkat senior. We Yahoo kanggo nggawe kahanan Win-Win kanggo sampeyan kita klien lan kita Supplier.

pabrik kita duwe showroom, welcome sampeyan ngunjungi kene. Sampeyan bisa pengawasan workshop kita lan ndeleng baris produk kita bebarengan.


WhatsApp Online Chat !