• Rojongan panggero + 86-757-2929 0756    anny@jcfurniture.cn
  • MZMQ`FDQHS [@ 5 @ (ZD5 @ UH8N
  • 4}] (] RZOCB) W8H2M @ 1NNJQQ
  • Tim jati Jiangchang

Foshan Jiangchang Urug Limited

Foshan Jiangchang Urug Limited boga 6 taun pangalaman dina hotél jati, jati banquet tur ngamekarkeun jati outdoor, produksi jeung penjualan. produk urang kaasup: Chiavari banquet korsi méja banquet korsi Sofa Kursi nutupan lawon Table korsi Pocong Mobile tahap korsi plastik tabel Plastik, korsi trolley .King.

【Congratulation】Top sales

Recently, our company held a “Best salemen” rating contest. After analysing and evaluating the work attitude/ industry knowledge richness/ customer communication skills/ customers satisfaction and other dimensions of all the colleagues, the final selection of the top outstanding employees, became...
【Congratulation】Top sales

Team building activities-Barbecu

                                      We held a barbecue for our employees   In National Day ,We held team building activities for our staffs every month in order to reflect the humanized management and care of the Jiangchang company to our employees, and enhance the recognition and belongi...
Team building activities-Barbecu

2018 national Day — China has established...

【National Day】2018 national Day — China has established 69 anniversary On October 1st, 1949, the Founding Ceremony of the Peoples Republic of China (P.R.C.), also know as the Founding Ceremony of China was held in Tian’anmen Square in Beijing. October 1st was known as Chinese National Day from ...
2018 national Day — China has established 69 anniversary

Kumaha carana milih samet banquet kualitasna?

Lamun anjeun kedah mésér jumlah badag atawa samet bit banquet, anjeun annoyed kalayan cara milih atawa ngabedakeun samet banquet kualitasna? Ulah salempang. Ayeuna kami baris ngagunakeun gambar pikeun ngabejaan anjeun beda antara kualitas samet na samet goréng. Hiji dina kénca mangrupa korsi urang, katuhu téh OT ...
Kumaha carana milih samet banquet kualitasna?

Kumaha carana milih ukuran banquet korsi tube?

korsi banquet anu cocog pikeun kasempetan béda, bisa dipaké salaku korsi kamar konferensi, korsi makan, korsi kawinan, korsi acara, jsb kituna samet banquet gaduh diobral geus panas salila sababaraha taun. samet banquet Lamun anjeun kedah mésér jumlah badag atawa samet bit banquet, anjeun annoyed kalawan kumaha ...
Kumaha carana milih ukuran banquet korsi tube?
1 (10)
1 (4)
1 (6)
1
2
3
4
5
8
    
    WhatsApp Online Chat !