• Rojongan panggero + 86-757-2929 0756    anny@jcfurniture.cn

Tentang Kami

3 (2)

Foshan Jiangchang Urug Co., Ltd

Foshan Jiangchang Urug Limited boga 6 taun pangalaman dina hotél jati, jati banquet tur ngamekarkeun jati outdoor, produksi jeung penjualan. produk urang kaasup: Chiavari banquet korsi méja banquet korsi Sofa Kursi nutupan lawon Table korsi Pocong Mobile tahap korsi plastik tabel Plastik, korsi trolley .King.

Urang kudu 8 jalma tina tim jualan. Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kalawan kami langsung, ku surélék atanapi telepon. Urang bakal respon anjeun di mimiti waktu. Urang terus narékahan pikeun ngahontal pangalusna liwat kamajuan latihan pagawe internal liwat ka manajemén tingkat senior. Urang Tujuan nyieun kaayaan Win-Win pikeun anjeun klien kami sarta kami supplier nu.

pabrik urang kudu showroom, ngabagéakeun anjeun didatangan di dieu. Anjeun tiasa inspeksi workshop kami tur tingal garis produk urang babarengan.


WhatsApp Online Chat !