korsi banquet - Cina Foshan Jiangchang Urug
  • Rojongan panggero + 86-757-2929 0756    anny@jcfurniture.cn

korsi banquet

Pondok Description:

Ngaran Produk Banquet samet Pikeun Penjualan
Model No. SF-YH01
material Beusi / Aluminium
ukuran 45 * 52 * 92mm
pak-pakan PP kantong, kantong seuneu
bantal korsi kapang 6cm
MOQ 50pcs
Waktos pangiriman 15-30 poé (dumasar kana kuantitas anjeun)

jéntré produk

Tags produk

Brand:  Jiangchang

Tempat Asal:  Foshan, Cina

Bahan:  Beusi / Aluminium

Beurat: 5.2kg / 4.6kg

Ukuran: 45W * 52D * 92H cm

Korsi jeung deui:  -dénsitas High bolu

Cushion: korsi kapang 6cm

MOQ:  50 lembar

Émbaran produk

Ngaran Produk Banquet samet Pikeun Penjualan
Model No. SF-YH01
material Beusi / Aluminium
ukuran 45 * 52 * 92mm
pak-pakan PP kantong, kantong seuneu
bantal korsi kapang 6cm
MOQ 50pcs
Waktos pangiriman 15-30 poé (dumasar kana kuantitas anjeun)

000000000000000

0102030405060708


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !