Chiavari chair - China Foshan Jiangchang Furniture
  • Rojongan panggero + 86-757-2929 0756    anny@jcfurniture.cn

Chiavari chair

Pondok Description:

Ngaran Produk Samet emas Chiavari
Model No. SF-ZJ01
material Beusi / Aluminium
ukuran 45 * 52 * 92mm
warna korsi Naon kelir pikeun pilihan (emas, bodas, sliver, jsb.)
pak-pakan 10 / 12pcs / tumpukan PP kantong, kantong seuneu
perlakuan permukaan Menyemprot ngalukis rengse
MOQ 50pcs
Waktos pangiriman 15-30 poé (dumasar kana kuantitas anjeun)

jéntré produk

Tags produk

Brand:  Jiangchang

Tempat Asal:  Foshan, Cina

Bahan:  Beusi / Aluminium

Beurat: 5kg / 3.2kg

Ukuran: 39W * 42D * 92H cm

MOQ:  50 lembar

Émbaran produk

Ngaran Produk Samet emas Chiavari
Model No. SF-ZJ01
material Beusi / Aluminium
ukuran 45 * 52 * 92mm
warna korsi Naon kelir pikeun pilihan (emas, bodas, sliver, jsb.)
pak-pakan 10 / 12pcs / tumpukan PP kantong, kantong seuneu
perlakuan permukaan Menyemprot ngalukis rengse
MOQ 50pcs
Waktos pangiriman 15-30 poé (dumasar kana kuantitas anjeun)

图片 1

0102030405060708


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !