korsi stainless steel - Cina Foshan Jiangchang Urug
  • Rojongan panggero + 86-757-2929 0756    anny@jcfurniture.cn

korsi stainless steel

Pondok Description:

Ngaran Produk samet kawinan stainless steel
Model No. SF-SS01
material Pigura stainless steel + kulit PU
ukuran 450 * 450 * 910mm
pak-pakan 4pcs / ctn
CBM 0.75cbm
MOQ 30 PCS
Waktos pangiriman 15-30 poé (dumasar kana kuantitas anjeun)

jéntré produk

Tags produk

Brand:  Jiangchang

Tempat Asal:  Foshan, Cina

Bahan:  Stainless Steel + leather/fabric

Ukuran: 45W * 45D * 91H cm

Fecture: méwah jeung awét

MOQ: 20 lembar

Émbaran produk

Ngaran Produk samet kawinan stainless steel
Model No. SF-SS01
material Pigura stainless steel + kulit PU
ukuran 450 * 450 * 910mm
pak-pakan 4pcs / ctn
CBM 0.75cbm
MOQ 30 PCS
Waktos pangiriman 15-30 poé (dumasar kana kuantitas anjeun)

图片 1

0010203040506789


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !