• telpon Support + 86-757-2929 0756    anny@jcfurniture.cn

wall wedding Creative sing milih

wall wedding Creative sing milih

   T kang upacara manten iku awak utama pesta, lan sakabèhé werna tata sawijining kontrol ing sipat lan atmosfer saka kabeh pemandangan wedding. Nggawe latar mburi upacara manten dhewe karo gaya favorit lan werna punika prioritas ndhuwur desain wedding. Banjur tembok wedding mung bisa decorated karo kembang? mesthi ora! Kecer nyabrang, jam obah, catchers ngimpi kayadéné, cabang DIY, SIM werna Komplek, anget lilin, lawang kayu lawas-gaya ... apa wae pengin utawa ora bisa mikir, unsur iki bisa digunakake ing latar wedding Wall! Teka lan ndeleng yen ana apa inspirasi kaya!

backdrop3 wedding

A pratelan katresnan
Tembok latar mburi wedding uga bisa dadi pratelan khusus, minangka paseksi saka katresnan antarane wong loro.

backdrop4

                                                                                   Numpuki geometri
  T he use of geometric overlays to design wedding wall is a common method used in weddings in recent years. However, the implementation of this geometric element is diverse. Picture frames, triangular wooden frames, and even clocks can be used as implements.

sokongan weddingKlik kene kanggo ndeleng <<


Post wektu: Nov-25-2019
Tampilan Online Chat!