• telpon Support + 86-757-2929 0756    anny@jcfurniture.cn

agama urip ing salawas-lawase gumantung ing budaya lan iman

Tim sinau bebarengan Manajemen Buddhism

Salah perusahaan taun gumantung luck, sepuluh taun perusahaan gumantung Manajemen, satus taun perusahaan gumantung ing budaya, apa agama urip ing salawas-lawase gumantung ing budaya lan iman! Wong sing arep sinau kanggo sijine piyambak ing shoes wong '. Mung ing cara iki kita bisa urip rukun. Ing dina teka, aku bakal nindakake liyane kanggo ngawula pelanggan, ngatur karyawan lan ngurus saka kulawargané.

Kita arep kanggo thank kita kulawargané kanggo toleransi lan understanding.We kaya kanggo thank kita pelanggan kanggo dhukungan lan care.I uga arep kanggo thank kolega lan kerja sama sing bantuan.

 

QQ 图片 20190413093606

QQ 图片 20190413093539


Post wektu: Apr-13-2019
Tampilan Online Chat!